Yıldırım Paratoner

Adapazarı Trafo Kurulumu

Adapazarı Trafo Kurulumu orta ve büyük ölçekli işletmelerde yüksek gerilim hattı veya tesisi üzerinden alınan enerjiyi, işletmelerde kullanılması planlanan makine ve diğer cihazların yararlanabileceği hale getiren sistemleridir.

Adapazarı Trafo Kurulumu

Adapazarı Trafo Kurulumu siz değerli müşterilerimiz için başarılı bir şekilde yerine getirilir. Alanında uzman kadromuz ile sizlerin bu alanda en iyi hizmet kalitesi alması adına çalışmalarımızı büyük bir titizle şekillendiriyoruz. Yıldırım Paratoner olarak trafo kurulum ve montaj konusunda aradığınız desteği en iyi şekilde sağlamaktayız. Kurulum sonrası periyodik bakım ihtiyaçlarınızın da düzenli olarak takip edilmekte. Böylece sadece işin devamında da hizmetlerimizi sürdürüyoruz.

Trafo hizmetleri belli bir uzmanlık gerektiren işlerdir. İşin plan ve projesi, gerekli izin ve onayların alınması, iş takibinin düzenli şekilde yapılması ve daha pek çok nokta bu alanda önemlidir. Tüm bu çalışmaların uzman kontrolünde olması işlerin başarısı için önem arz eder. Firmamız tüm bu süreçleri yönetme kabiliyetine sahiptir. Böylece firmamız desteğiyle trafo işleriniz sorunsuz bir şekilde çözüme kavuşur.

 

Profesyonel Çalışma

İşimize ve ekmeğimize saygı duyuyor verdiğimiz hizmet sonucunda daha fazla çalışana istihdam sağlamayı hedefleyerek kusursuz projelere imza atıyoruz.

Hızlı ve Uygun Çözümler

Verdiğimiz tüm hizmetlerde yaptığımız işin kalitesine oranla en uygun fiyatlı teklifleri sunuyor, geniş ekibimiz sayesinde yaptığımız kurulum ve montajı en hızlı şekilde çözümlüyoruz.

0
Yıllık Tecrübe

Adapazarı Trafo Kurulumu Çeşitleri

Adapazarı Demir Direk Trafo Kurulumu

Adapazarı Demir Direk Trafo Kurulumu 400 Kva’ a kadar güç tüketimi yapan orta ölçekteki işletmelerde uygulanan trafo tipidir. Adapazarı trafo kurulumu içerisinde bulunan demir direk trafolar isteğe göre boyalı şekilde üretilebilmektedir. Maliyet açısından en çok tercih edilen trafo tiplerinden biridir.

Adapazarı Demir Direk Trafo Kurulum öncesinde keşif ve tüm hesaplamalar yapılarak doğru akım gücüne sahip trafonun hangisi olacağına karar verilir. Akım gücü 50 kva 100 kva 160 kva 250 kva ve 400 kva ile sınırlı olan demir direk trafo türlerinde verilen değerlere yakın olan kullanımda bir üst seviyedeki trafo kullanılmaktadır.

Adapazarı Beton Direk Trafo Kurulumu

Adapazarı beton direk trafo kurulumu, 50 Kva güç ile 250 Kva güç arasında kalan enerji tüketimine sahip orta ölçekli işletmelerde kullanılmaktadır. Demir direk trafo ile benzer özellikler taşımaktadır. Beton direk trafoda kullanılacak beton direği ve diğer yardımcı malzemelere çok dikkat edilmelidir. Gerekli hesaplamalar yapılarak hazırlanan ve doğru ürünler kullanılan trafolar çok daha uzun süreli ve verimli olarak görev yapmaktadır.

Adapazarı Beton Köşk Trafo Kurulumu

Adapazarı beton köşk trafo kurulumu 400 Kva üzerinde 2500 Kva enerji tüketimi yapan büyük işletmelerde tercih edilen sistemdir. Adapazarı beton köşk trafo kurulumu için işin başlangıcından itibaren tüm onaylar ve kurulum süreci bizim güvencemizdedir.

Trafolarda çıkış yük akımı​

Adapazarı trafo kurulumu esnasında trafo üzerine yüklenecek yükün belirtilmiş olan yük seviyesine yakın olması halinde bir üst seviyedeki trafo kurulumu yapılmaktadır.

  • 50 kva trafo 80 amper 
  • 100 kva trafo 160 amper
  • 160 kva trafo 250 amper
  • 250 kva trafo 400 amper
  • 400 kva trafo 630 amper
  • 630 kva trafo 1000 amper
  • 1000 kva trafo 1600 amper
  • 1250 kva trafo 2000 amper
  • 1600 kva trafo 2500 amper
  • 2000 kva trafo 3200 amper
  • 2500 kva trafo 4000 amper

Adapazarı Trafo Kurulumunu Nasıl Yapıyoruz?

Adapazarı Trafo Kurulum Hizmetleri olarak yapmış olduğumuz çalışmaları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Bizimle irtibata geçen müşterilerimizden önce vekalet alıyoruz.
  • Elektrik dağıtım şirketinden gerekli onay ve izinleri eksiksiz biçimde alıyoruz.
  • Kurulum hizmeti vermeden önce gerekli plan ve projelendirmeyi alanında uzman mühendislerimiz ışığında yapıyoruz.
  • İlgili alanlarda trafo kurulumu için incelemeler yapıyoruz.
  • Kurulum ve montaj konusunda teknisyenlerimizi bu iş için görevlendiriyoruz.
  • Montaj sonrasında periyodik bakım ihtiyaçlarınız da belli aralıklarda profesyonelce yapılır. Böylece işletmeniz için sorunsuz bir trafo hizmeti almanız sağlanır.
Yıldırım Paratoner

Yıldırım Paratoner Özdinç Şirketler Grubu bünyesinde barınmaktadır.

Özdinç Şirketler Grubu

Özdinç Şirketler Grubu ile ilgili merak ettiklerinizi Hakkımızda sayfasında bulabilirsiniz.

Trafo Tesisi Enerji Nakil Hattı

Adapazarı Trafo Kurulumu hizmetlerinde trafonun kurulacağı araziye uygun şekilde buz yükü ve tepe kuvvetleri hesaplandıktan sonra proje yapılmaktadır. Genel olarak trafo direği, durdurucu direği, taşıyıcı ve seksiyoner ayrıcı direği olarak seçilmektedir.

Trafo Tesislerinde Enerji Müsaadesi ve Projelendirme

Bölgeden sorumlu elektrik dağıtım şirketlerine kullanılacak olan trafo yükünün trafo tesis projesi yapı ruhsatı tapu vekalet ve yetkili elektrik mühendisi tescili büro ve elektrik mühendisleri SMM belgeleriyle başvuruda bulunulmaktadır.

Trafo Tesisi Geçici Kabul İşlemleri

Hazırlanacak trafo projesinin onayı ve yapım süreci tamamlanmış trafoya istinaden abonelik işleminin tamamlanmasından önce son kontrollerinin yapılır. Geçici kabul heyeti tarafından hazırlanmış olan gerekli kabul evraklarının onaylanması ile orta gerilim abonelik işlemlerine başlanır.

Neden Yıldırım Paratoner

Adapazarı Trafo Kurulum hizmetlerinde firma olarak her zaman yanınızdayız. Bu bölgede ihtiyacınız olan trafo hizmeti konusunda gerekli desteği firmamızdan en iyi şekilde sağlayabilirsiniz.

Adapazarı Trafo kurulumu ve montaj ve periyodik bakım hizmetleri gibi elektrikle ilgili ayrıca diğer alanlarda da firmamızdan destek alabilirsiniz. Firmamızı arayarak taleplerinizi bize iletebilirsiniz. 

Firmamız kapsamında sunulan hizmetler hakkında bilgi almak ve firmamızı yakından tanımak içinde bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca ücretler hakkında merak eden müşterilerimize de ücret bilgisi vermekteyiz. Dahası hizmetlerimiz ve çalışmalarımız hakkında merak ettiğiniz tüm soruları cevaplamaya hazırız. Bizi arayın size yardımcı olalım.